Sposób przygotowania

Do garnka na rozgrzany tłuszcz włożyć żeberka, posolić popieprzyć i wrzucić drobno posiekaną cebulę. Dodać kapustę kiszoną a po piętnastu minutach posiekana kapustę świeżą(białą). Podlać bulionem i dusić razem do miękkości. Na patelni poddusić boczek, wrzucić wysmażone skwarki, a na tłuszczu zrobić lekką zasmażkę. Chwile jeszcze poddusić wszystko razem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !