Sposób przygotowania

Umyte warzywa gotujemy, obieramy i po wystudzeniu kroimy wszystko w drobną kostkę. Dodajemy odcedzony groszek, majonez, musztardę. Solimy i pieprzymy do smaku. Wstawiamy na kilka godzin do lodówki.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszna klasyka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    do tego szyneczka,pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jedna z ulubionych, zawsze ją robię na święta
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !