Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną pokroić, zalać 1 litrem wody, dodać kostkę i gotować około30 minut. Porcję rosołową gotować 20 minut, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę , seler, por i startą na tartce marchewkę i pietruszkę. Dodać kostkę i pozostałe przyprawy. Gdy ziemniaki będą miękkie wrzucamy ugotowaną kapustę razem z wodą w której się gotowała. Gotujemy jeszcze 10-15 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jedna z ulubionych zup
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    apetyczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !