Sposób przygotowania

Masło z cukrem pudrem i miodem utrzeć na puszystą masę, dodając stopniowo po 1 jajku. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i budyniem. Wsypać wiórka kokosowe, wlać mleko, aromat i dokładnie wymieszać. Ciasto wyłożyć do przygotowanej formy, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 180 stopni około 50 minut. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem lub polukrować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    uwielbiam kokosowe ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !