Sposób przygotowania

Olej wymieszać z wyciśniętym czosnkiem, solą i przyprawą. Marynatą natrzeć mięso, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec ok.1,5 godziny przynajmniej raz odwracając kurczaka, żeby przyrumienił się też z drugiej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę upiec też ale nasadzić go na butelkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę upiec też ale nasadzić go na butelkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry taki kurak...
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszny kurczaczek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja podaję z pieczywem czosnkowym:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja podaję z pieczywem czosnkowym:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam takiego kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    patrzac na zdjecie ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dokladnie slinka leci, nawet mi a jestem juz najedzony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    proste i smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    smaczne danie podano

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !