Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Plastry schabu rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem (jak są bardzo duże można dodatkowo przekroić na pół).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oooo....z majonezem nie robiłam....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    super pomysł!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo ciekawy przepis. Z chęcią bym takie schabowe zjadł. Zupełnie inne spojrzenie na to tradycyjne polskie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczne są takie kotlety
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Takich nie jadłam, ale pysznie się zapowiadają.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajne połączenie składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !