Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie płuczemy/ Kapustę drobniutko szatkujemy. Pomidory kroimy na pół, następnie na 3 części i na cienkie talarki, paprykę w cienkie paseczki o długości około 2 cm. Rzodkiewkę i ogórka kroimy w półtalarki. Wszystkie warzywa łączymy, dodajemy oliwę. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem winnym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna sałatka,mój gust,moje ulubione smaki :-)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    też taką bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Samo zdrowie, tylko robi?.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !