Sposób przygotowania

Ucierać margarynę z cuktrami i solą idodawać po jednym jajku. Następnie dodawać wymieszane mąki z proszkiem i orzechami na koniec skórkę z cytryny. Ciasto wyłożyć na blaszkę i piec około godziny. Sok z cytryn dobrze rozmieszać z cukrem. Gorącą babkę wyjąć z formy i nakuć kilkanaście razy cienkim drutem i nasączyć sokiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pychotka!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    faktycznie smaczniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !