Sposób przygotowania

Filety z dorsza umyć, osuszyć, pokroić na kawałki i oprószyć solą i pieprzem. Ziemniaki umyć, obrać i pokroić w cienkie plastry, cebulę posiekać w piórka. Naczynie do zapiekania wysmaruj masłem i ułóż w nim kawałki ryby. Na rybę rozłóż ziemniaki, cebulę i oprósz przyprawami. Zalej pomidorami w kawałkach z puszki. Piecz ok. 1 godz w temp. 180 st. C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super lubie ryby
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !