Sposób przygotowania

Oczyszczoną całą rybe lub gotowe filety osolić, posypać pieprzem, skropić sokiem z cytryny a następnie ułożyć na wysmarowanym masłem ogniotrwałym półmisku. Umyte pieczarki pokrajać w ćwiartki, cebulę pokrajać w drobną kostkę. Posypać nimi rybę, położyć na wierzchu kawałki masła i na 30 minut przed podaniem wstawić do gorącego piekarnika. Upieczoną rybę podawać na półmisku w którym się zapiekała ustawionym na tacy. Posypać posiekaną natką pietruszki i od razu podać Rybę pokroić już na stole.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię taką rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    ciekawe połączenie ryby z grzybami
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna ryba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danka

    interesujące połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !