Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć, pokroić na kawałki.
Cebulę pokroić w małą kostkę, zeszklić na oleju(ok 10 min), dodać resztę składników i poddusić jeszcze ok 3 min.Doprawić pieprzem i przyprawą Maggi(nie za dużo).
Po ostygnięciu przekładać warstwy śledzi.
Odstawić na 12 godzin do \"przegryzienia\".

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To może być naprawdę dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    ciekawy przepis :) Własny pomysł ??
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Podoba mi się ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !