Składniki:
ligawy wołowej | 4 cieniutkie plastry |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
pieczarki | 6 średnie |
cebula | 1/2 mała |
masło klarowane | 1 łyżka |
ocet winny | 1,5 łyżki |
śmietana 30% | 1/5 szklanki |
olej do smażenia | |
pieprz | |
sól |
ligawy wołowej | 4 cieniutkie plastry |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
pieczarki | 6 średnie |
cebula | 1/2 mała |
masło klarowane | 1 łyżka |
ocet winny | 1,5 łyżki |
śmietana 30% | 1/5 szklanki |
olej do smażenia | |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: