Sposób przygotowania

1 - Jajka ubiłam z cukrem na puch 2- Dodałam mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao 3- Kasie rozpuściłam i dodałam do masy nadal miksując dodaje orzechy włoskie rozdrobnione 4- Ciasto włożyłam do formy prostokątnej 5 - Do garnuszka wlewamy mleko wkładamy Kasię oraz wsypujemy cukier 6- Do lekko przestudzonego mleka wkładamy kokos mieszamy łyżką 7- Wymieszany kokos wykładam na ciasto rozprowadzam po cieście 8- wkładam do piekarnika 180 stopni piekę koło godziny

Komentarze

  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe ciesto , czy ten kokos się nie zanuza w cieście ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !