Sposób przygotowania

biszkopty rozdrobnić wymieszać, połączyć z cukrem, mąką, proszkiem i margaryną przełożyć do formy do pieczenia i ugnieść. Mąkę z masłem i cukrem zagnieść i wstawić do zamrażalnika na pół godziny.Jablka obrać poszatkować, skropić sokiem z cytryny wymieszać z bułką i cynamonem, rozłożyć na cieście posypać kruszonką, piec około 50 min w tem 180 .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    z jabłkami pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis na szarlotkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !