Sposób przygotowania

Cukier upalić na karmel na suchej patelni. Cebulę pokroić w piórka, ziemniaki w kostkę i dodać na patelnię. Zalać winem. gdy wino w połowie już odparuje, zalać wszystko wodą i dodać pokrojony seler. Gotować około 15 minut na wolnym ogniu. Całość zmiksować i dodać pieprz i sól. Pierś przyprawić solą i pieprzem i podsmażyć na oliwie na złocisty kolor. Następnie pierś pokroić w paseczki i dodać do zupy. Całość posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Tyszak

    Bardzo dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tyszak

    Bardzo dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tyszak

    Bardzo dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smacznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ciekawy pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno smaczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !