Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Z kurczaka wyjąć kości za pomocą palców i noża, obsypać Kucharkiem, również w środku. Odstawić


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    zjadłabym taką apetyczną skórkę z kurczaka
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczny pomysł na kurczaka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bez kości - super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Bardzo apetycznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !