Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przepis jest na jednego omleta. Żółtka oddzielamy od białek. Mąkę (dwie czubate łyżki), proszek do pieczenia i dwie łyżki mleka łączymy z żółtkami i trzepiemy aż powstanie puszysta masa. Białka ubijamy z solą na sztywną pianę i dodajemy do utartych żółtek. Delikatnie mieszamy góra-dół, najlepiej łyżką.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Faktycznie jest puszysty :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    bardzo puszysty
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    faktycznie nieźle wyrósł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    naprawdę puszysty:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    niebiańsko pyszny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    niebiańsko pyszny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !