Sposób przygotowania

Ogórki przekroić na pół, wydrążyć miąższ i obgotować w wodzie z dodatkiem vegety. Na patelni rozgrzać olej, wsypać posiekaną cebulę i zeszklić. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię i pieczarki. Dusić pod przykryciem około 10 minut. Pod koniec dodać pokrojone w kostkę pomidory i mięso, gotować przez chwilę. Mąkę wymieszać ze śmietaną, połączyć z farszem, zagotować, dodać chrzan, przyprawić do smaku. Przygotowanym farszem napełnić ogórki, włożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ciekawa propozycja)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ciekawy pomysł. Ostatnio koleżanka mi polecała świeże ogórki na gorąco, a takie nadziewane brzmia jeszcze ciekawiej.
  • 0
    original
    Opublikowano

    maadzia19

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na ogórki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !