Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 2/3 zalecanej ilości wody, przestudzić. Śmietanę kremówkę dobrze schłodzić. Następnie ubić w misce dodając pod koniec cukier puder. Wlać półpłynną białą czekoladę, aromat i rozpuszczoną żelatynę, ubijać przez chwilę. Dodać serek mascarpone i delikatnie wymieszać łyżką. Na jeden blat wyłożyć część kremu, ułożyć pokrojone brzoskwinie i biszkopty, zalać tężejącą galaretką, odłożyć do wystygnięcia. Następnie wyłożyć resztę masy pozostawiając kilka łyżek. Na masę położyć drugi blat, posmarować pozostałą masą i polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo podoba mi się to ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetny przepis,zabieram do siebie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetny przepis,zabieram do siebie
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    poproszę kawałeczek :)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na ciasta też jestem łasa....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    przepyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda fantastycznie, ale mi ślinka cieknie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda smakowicie
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    lubię takie smakołyuki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !