Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Grzyby zalewamy wodą, lekko solimy i gotujemy na wolnym ogniu do czasu aż będą miękkie. Przelewamy je zimną wodą i ucieramy na tarce z grubymi oczkami.


Komentarze

  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pyszna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda bardzo smacznie,do czego podajesz taką sałatkę
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    idealna do kanapek z wędlinom, chociaż ja jem z samym chlebkiem z masłem, by lepiej czuć jej smak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszności,już bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !