Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Liście mięty ucieramy z solą morską. Dodajemy do masła.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubie takie zapiekanki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    jestem ciekawa jak smakują
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja też z chęcią bym spróbowała, bo jeszcze nigdy ich nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Świetnie podane !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !