Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Mięso kroimy w drobną kostkę i przesmażamy dokładnie na rozgrzanym oleju, pod koniec smażenia lekko solimy, przekładamy (bez oleju, który pozostał nam ze smażenia) do średniego garnka.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Bardzo apetyczna ta zupka...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    piękna ta zupka! mam ochotę na taka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na pewno do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jak zwykle idealnie podana :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomicie opisany przepis. Czytam go już któryś raz i czuję się jakbym tą zupkę miał przed sobą :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !