Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Zielone cebulki kroję w bardzo dorbną kostkę, podobnie czosnek. Szklę je na maśle z dodatkiem soli. Papryki kroję w długie paski i wrzucam na minutę do wrzątku, by straciły surowość. Ser ścieram na tarce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię takie pieczenie , mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomita przeczeń. Dodatek papryki kolorowej świetnie wzbogacił kolorystycznie efekt końcowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna jest taka pieczeń

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !