Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jałowiec, kolendrę i pieprz ziarnisty rozgniatamy w moździerzu. Dodajemy olej, ocet winny, musztardę, miód, pokruszony liść laurowy oraz pozostałe przyprawy. Dokładnie mieszamy. Marynujemy mięso minimum 24 godziny.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Kolejna ciekawa propozycja.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    jak dla mnie wyższa szkoła jazdy, ale chętnie wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    hubertusa była, ksiądz pobłogosławił, sezon rozpoczęty :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !