Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, kiełbasę w półplasterki. Pomidora sparzyć i obrać ze skórki. Rozgrzać tłuszcz na patelni i zarumienić cebulę z kiełbasą. Kiedy już będą gotowe dodać posiekanego pomidora (najlepiej jeżeli zrobimy z niego miazgę). Wszystko wymieszać i do całości wlać rozbełtane jajka. Doprawić do smaku i smażyć na małym ogniu, aż jajka się zetną. Czas smażenia zależy od tego jak bardzo ściętą jajecznicę lubimy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Musi być diabelnie pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !