Sposób przygotowania

Namoczoną wcześniej soję gotujemy do miękkości - odcedzamy.
Pieczarki podsmazamy z cebulą i posiekanym czosnkiem- przyprawiamy Kucharkiem.
Mieszamy soję z pieczarkami- miksujemy blenderem- wbijamy jajkoi i przyprawiamy.
Przekłądamy masę do foremki wyłożonej papierem do pieczenia- pieczemy około 30 minut w temp. 180 stopni.
Pasztet smakuje rewelacyjnie zarówno na ciepło jak i na zimno- polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    interesujący pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Oooo nie jestem wegetarianką, ale z chęcią wypróbuję taki pasztecik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny pasztet! Az warto wypróbować ten przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    sprawdziłem i jest znakomity!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    rewelacja,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    WiktoriaGotuje

    na pewno wypróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    dobrze wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !