Sposób przygotowania

do rondelka wlać miód wsypać cukier i zagotować dodać ziarno sezamowe cały czas mieszając drewnianą łyżką gotować na małym ogniu gdy masa się lekko zrumieni dodać orzechy wymieszać i wylać na wysmarowaną blaszkę wyrównać odstawić do wystygnięcia i kroić ostrym nożem na romby lub prostokąty,nie próbować masy w trakcie gotowania bo można się sparzyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    brzmią ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !