Sposób przygotowania

CIASTO:
Białka ubić z cukrem. Dodać resztę produktów, wszystko dokładnie wymieszać, ale nie za długo żeby piana nie opadła. Piec 20 minut.
MASA:
Ugotować budyń i zostawić do wystudzenia. Żółtka ubić z cukrem i margaryną. Gdy budyń będzie chłodny powoli dodawać go do wcześniej ukręconej masy. Wszystko razem miksować. Krem wyłożyć na ciasto. Następnie na kremie układać biszkopty. Polać je polewą kakaową i na każdy biszkopt położyć rodzynkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    za samą nazwę 5
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    nazwa bardzo oryginalna, a smakuje na pewno wyśmienicie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez takie robie.pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    jadłam i bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !