Sposób przygotowania

Umytą polędwicę mielimy w maszynce (wcześniej usuwamy żyłki), dodajemy żółtko, oliwę, natkę, musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Tak doprawione mięso układamy na talerzu w kopczyk , w środek wbijamy żółtko. Cebulę drobno siekamy a ogórki kroimy w małą kostkę, łączymy i podajemy na talerzu z boku tatara.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie tatara
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię tatar

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !