Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w półkrążki i zeszklić na oleju następnie dodać cukier, listek, ziele, przecier i na końcu ocet. Po ostygnięciu dodajemy śledzie pokrojone w grubą kostkę. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    taneczne danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    świetne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawa ta twoja SALSA:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !