Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Warzywa kroję w kostkę wielkości ok. 1 cm, przy czym cukinię w trochę większą, by nie rozpadła się podczas gotowania, gdy inne twarde warzywa będą jeszcze niedogotowane.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    takie zupy jeszcze nie jadłam, ciaekawy dobór składników
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    zupa oryginalna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    im zupa bogatsza w składniki tym bogatsza w smaku. Połączenie boczku i pomidorówki świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    wspaniała zupka;) az mi pachnie, tyle w niej dobrości;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !