Sposób przygotowania

Składniki ciasta umieść w wysokim naczyniu, zmiksuj na gładko. Rozgrzej patelnie, nasmaruj olejem. Na patelnie wylewaj porcje ciasta, rozprowadzaj je po całym spodzie patelni i kolejno smaż złote naleśniki. Gotowe placki ułóż w stosik, trzymaj w cieple, aby nie ostygły. Na patelni na oleju przysmaż włoszczyznę. Dodaj mięso i mieszając smaż, aż będzie miało grudkowatą konsystencje. Dodaj koncentrat pomidorowy, bulion roztarty czosnek, zioła prowansalskie oraz sól, pieprz i cukier do smaku. Duś 10 minut. Naleśniki przekładaj sosem mięsnym, kawałkami mozzarelli i plastrami pomidorów. Udekoruj rozmarynem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ciekawe jak wyglada i smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    jest pyszny i wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    ze składników wynika że fantastyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !