Sposób przygotowania

Blaszke dokładnie smarujemy margaryną i wstawiamy do lodówki.
Wszystkie składnieki dzielimy na 2 części.
Biała i mleczną czekolade roztapiamy w kąpieli wodnej ( każda osobno), do każdej dodajemy masło- dokładnie mieszamy.
2 Jajka dokładnie miksujemy, następnie dodajemy 65 gram mąki - miskujemy, na koniec dodajemy czekoladę mleczną szybko mieszając tak by nie zdążyła zastygnąć - mieszamy aż do jednolitej masy, mase wylewamy na blaszke. Takie same czynności wykonujemy przy białej czekoladzie.
Piekarnik nagrzewamy do 250 c - wyłączamy wstawiamy blache z ciastem - będzie gotowe bo wystygnięciu piekarnika !

SMACZNEGO!!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !