Sposób przygotowania

Kakao rozpuścić w ciepłym mleku. Żółtka utrzeć z margaryną i cukrem, następnie dodać mleko z kakao oraz w niewielkich ilościach mąkę i proszek do pieczenia. Ciasto przełożyć do natłuszczonej blachy. Piec ok. 45 min. w temp. 180 stopni. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    proste ciasto a jakie smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo go lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny dodatek do dobrej kawki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ależ mam ochotę na takiego murzynka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !