Sposób przygotowania

Kiełbaskę kroimy w plasterki i smażymy na patelni. Gdy się zarumieni dodajemy przyprawy i dobrze mieszamy. Gdy się lekko \"podpalą\" zrzucamy na talerz i podajemy z Ketchupem. Smakuje trochę jak z grilla :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    też tak czasem robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    smakowa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    dawno nie jadłam takiej kiełbaski
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ostre te kiełbaski
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Barzo dobre tak jak wszystkie twoje przepisy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !