Sposób przygotowania

Udka myjemy, usuwamy kości, cebulkę kroimy w drobną kostkę przesmażamy dodajemy drobno pokrojone pieczarki solimy, przesmażamy dodajemy bułkę i pokrojoną natkę pietruszki pieprzymy tak przygotowanym farszem nadziewamy udka zwijamy dla pewności aby się nie otwarły obwiązujemy delikatnie nitką smażymy na wolnym ogniu około pół godziny

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    palce lizac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    i to jest pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobry obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jestem ciekawa jak smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    to jest jeden z moich ulubionych pomysłów na obiad :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !