Sposób przygotowania

Mąkę, margarynę , cukier i żółtka - wszystko razem wymieszać, zagnieść i wstawić do lodówki na 1 godz. Ciastem wyłożyć foremki do babeczek i upiec na złoty kolor. Galaretkę przygotować wg. opisu na opakowaniu, ubić krem karpatkowy, babeczki napełniać masą krówkową następnie położyć krem udekorować kostkami galaretki i masą krówkową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Moje dzieci byłyby zachwycone, gdyby mogły zjeść takie babeczki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    bardzo apatycznie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    musze takie zrobic pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chętnie bym zjadła teraz te słodkości..
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne ciasteczka
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne ,kto nie lubi krówki....?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !