Sposób przygotowania

Oddzielić białka od żółtek , pianę ubijamy na sztywno , a pod koniec ubijania dodajemy cukier cały czas ubijać , następnie dodajemy żółtka jeszcze ubijać , mąki przesiać i dodać również , dno tortownicy wyłożyć papierem do pieczenia i wyłożyć ciasto piec w 160 st 40 minut , po wyjęciu i wystudzeniu cały biszkopt wylać czekoladą rozpuszczoną . Ewentualnie możemy zapodać bez czekolady , czyli sam biszkopt.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wow, super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !