Sposób przygotowania

Filety ze śledzi musimy dobrze oczyścić, a potem moczyć w wodzie przez około 30 minut. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Pokrojoną cebulę zalać olejem i octem i również odstawić na 30 minut. Śledzie pokroić w średniej wielkości kostkę i wymieszać z cebulą w occie i oleju. Całość dobrze wymieszać i odstawić na 30 minut. Ugotowane jajka na twardo i obrane ze skorupki kroimy w kostkę. Ogórki kiszone też kroimy w kostkę i dodajemy do śledzi. Całość dobrze wymieszać. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam śledzie
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !