Sposób przygotowania

natkę pietruszki i czosnek posiekać a następnie utrzeć z dodatkiem soli,rybę oczyścić umyć natrzeć solą i pieprzem i nadziać czosnkiem z łodyżkami,ułożyć na blasze skropić oliwą z oliwek z zapiec w piekarniku w temp.180st.cebulę posiekać zeszklić na oliwie dodać tymianek,oregano,liść laurowy,oliwki wymieszać i smażyć ok.5min.dodać pokrojone w kostkę pomidory i smażyć jeszcze 5min.doprawić do smaku cukrem,pieprzem oraz solą wymieszać przed podaniem całość posypać natką pietruszki,upieczoną rybę podawać z dodatkiem sałat i przygotowaną salsą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na taka rybkę to moja żona jest zawsze chętna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !