Sposób przygotowania

Ugotowane parówki pokroić w plasterki. Ziemniaki gotować w mundurkach, po ostudzeniu pokroić w półplasterki i skropić białym winem. Cebulę, natkę, szczypior i paprykę drobno posiekać. wszystko dobrze wymieszać z majonezem ewentualnie dosolić do smaku. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !