Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować je, podzielić na 2 części w proporcjach 4:1. Większą częścią ciasta wylepić dno formy, a na bokach zrobić rant. Ciasto na dnie podziurkować.
Piec w temperaturze ok 180°C kilkanaście minut, aż tarta nabierze złotego koloru.
Następnie wierzch tarty obłożyć pokrojonymi brzoskwiniami i przykryć resztą ciasta. Można wyciąć dowolne wzory i udekorować ładnie wierzch ciasta. Piec w temp 180-200°C
Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ładnie wygląda tarta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wygląda rewelacyjnie- wszystkie kubki smakowe się budzą już na sam widok :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale ona pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Cudo!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !