Sposób przygotowania

Kotlety natrzeć z obu stron imbirem i odstawić na 60 min. w chłodne miejsce. Kotlety posolić. Maczać w jajku roztrzepanym z mlekiem i obtaczać w wiórkach kokosowych. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    robię takie robię i często też robie w ziarnkach sezamu:) tylko trzeba bardzo pilnowac przy smazeniu bo wiórki i sezam szybko sie \"palą\"
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    popularny schaboszczak w nowej odsłonie... super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś nowego kotlet w kokosie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszę kiedyś spróbować zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Robię podobnie - jest pyszny, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię taką odmianę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne takie schabowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !