Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Figi dokładnie myjemy. Dwie kroimy na ćwiartki, a dwie nacinamy, ale nie przekrajając do końca


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ciekawa propozycja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Przepis super, ale rozumiem, że figi nie powinny być zbyt miękkie na początku, prawda? Czy powinny być jeszcze delikatnie niedojrzałe?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Figi nie powinny być za bardzo miękkie, bo będą się rozwalać, to prawda, ale tylko te dwie, które nacinamy, te które kroimy na ćwiartki, a potem miksujemy mogą być nawet bardzo, bardzo miękkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie znam tego przepisu ani dania. ale sądząc po komentarzach nie jest zupełnie nieznane. Trzeba dać szansę naszym kucharzom dojrzeć ten przepis i samemu ocenić ten smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !