Składniki:
ciasto naleśnikowe | |
mąka | 1 kg |
jajko | 5 szt |
mleko | 1 l |
sól | do smaku |
masło | 10 dag |
olej | 4 łyżki |
Farsz: | |
kapusta | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Sos: podpinki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
przyprawy |
ciasto naleśnikowe | |
mąka | 1 kg |
jajko | 5 szt |
mleko | 1 l |
sól | do smaku |
masło | 10 dag |
olej | 4 łyżki |
Farsz: | |
kapusta | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Sos: podpinki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
przyprawy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: