Sposób przygotowania

ryż i kaszę ugotować do miękkości. Cebulkę posiekać i podsmażyć na złocisty kolor. Pieczarki posiekać, usmażyć, odparować i wymieszać z kaszą i ryżem. Dodać jajka, bułkę, płatki, sól i pieprz. Liście kapusty sparzyć. Zawinąć farsz. Włożyć do garnka i dolać wody. Dodać cebulę i grzybki. Dusić ok. godziny.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Magula

    Super przepis!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    zamiast pieczarek daje lesne grzyby, ale uwielbiam takie golabki zwlaszcza z barszczem grzybowym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !