Sposób przygotowania

Buraki gotujemy w wodzie do miękkości. Po ugotowaniu obieramy ze skórki i trzemy na tarce o małych oczkach, Dodajemy 1 drobno skrojoną cebulę. Doprawiamy do smaku solą, octem i cukrem.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo dobre i co ważne bardzo proste
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z tego co pamiętam tylko raz zrobiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Nie jadłam jeszcze buraczków z cebulą Muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Nie jadłam jeszcze buraczków z cebulą Muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też dodaję cebulkę ,smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !