Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy starta marchew i pietruszkę .Potem posiekana cebulkę ,kasze manną przyprawy i jajko.Wyrabiamy mięso .Formujemy pulpeciki smazymy na rozgrzanym oleju z obu stron . Sos pieczeniowy mieszamy z wodą 2 razy więcej niż w przepisie na opakowaniu ,śmietana i kostką rosołową .zalewamy tym pulpeciki i gotujemy ok 30 min .

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !