Sposób przygotowania

Mięso pokroić w dużą kostkę, przełożyć do miski, doprawić marynatą czosnkową i marynatą do mięs z gorczycą i kolendrą, dolać 2 łyżki oliwy, wymieszać całość i wstawić na noc do lodówki.Na drugi dzień obsmażyć mięso na patelni grillowej. Podlać wrzącą wodą, dusić do miękkości. Pod koniec duszenia dodać 1 łyżkę skrobi wymieszanej z małą ilością wody, zagotować aż sos uzyska odpowiednią gęstość. Podawać z kaszą jęczmienną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taki gulasz to mogę codziennie zajadać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    ja też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !