Sposób przygotowania

Mięso mielone przełożyć do miski, dodać jajko, przyprawę do mięsa mielonego, doprawić solą, wsypać 4 łyżki bułki tartej, 1 łyżke majeranku i dokładnie wymieszać. formować owalne kotlety, obtaczać je w bułce tartej wymieszanej z 1 łyżką sezamu i smażyć na wrzącym oleju na patelni grillowej, dokładnie z każdej strony. Podajemy z kartoflami polanymi tłuszczem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Jeszcze sezamu nie dodawałam do mielonych.
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawe jak smakuj? musz? zrobi?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !